Web Analytics Made Easy - Statcounter

زولا یک بازی تیراندازی آنلاین رایگان برای پلتفرم رایانه‌های شخصی است که در حال حاضر به عنوان پرمخاطب‌ترین بازی آنلاین رسمی و قانونی در ایران شناخته می‌شود.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، زولا در حال حاضر بیش از 2 میلیون کاربر ثبت‌نام شده در اختیار دارد که از این تعداد، 1 میلیون نفر به صورت فعال در بازی حضور دارند و آن را تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اینجا می‌توانید حساب کاربری خود را در بازی زولا بسازید و آن را به صورت رایگان دانلود کنید.

بازی زولا به خاطر مسابقات آنلاین و آفلاینی که برگزار می‌کند، بسیار مطرح است و به عنوان یکی از فعال‌ترین بازی‌ها در زمینه ورزش‌های الکترونیک (Esport) شناخته می‌شود. طبق آمار رسمی بیش از 14 هزارنفر در دو سال گذشته در قالب 1431 تیم در 22 دوره مسابقات مختلف زولا شرکت کردند که آماری خیره‌کننده برای یک بازی پلتفرم پی‌سی در ایران محسوب می‌شود. جمع کل جوایزی که برای این مسابقات اهدا شده، مبلغی حدود 280 میلیون تومان بوده است.

در سال ۹۹، به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیت‌های شدید برای اجرای مسابقات آفلاین، روند رقابت‌ها به صورت آنلاین پیگیری شد که خوشبختانه استقبال بسیار چشم‌گیری از این مقوله صورت گرفت. تنها در طول کم‌تر از ۳ ماه، ۱۶ دوره مسابقات برگزار شد، بیش از ۱۵ هزار نفر در قالب حدود ۱۵۰۰ تیم در این مسابقات شرکت کردند و بیش از ۱۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی به تیم‌ها و نفرات برتر اهدا شد.

ثبت نام مسابقات جام ایران ۹۹ بازی زولا از امروز آغاز شده است؛ نکته‌ی جالب توجه در مورد این مسابقه جایزه‌ی آن است که امسال به مبلغ ۵۰ میلیون تومان می‌رسد.

به گفته‌ی مدیر بخش ورزش‌های الکترونیک بازی زولا در ایران از این پس شاهد رقابت‌های سالانه‌ای تحت عنوان «جام ایران» خواهیم بود که طی آن تیم‌های علاقه‌مند به بازی Zula می‌توانند در آن شرکت کنند.

اگر به شرکت در این مسابقات علاقه دارید، به خاطر داشته باشید که تنها ۵۱۲ تیم مجاز به شرکت در جام ایران ۹۹ بازی زولا هستند و از این لحاظ، محدودیت برای ثبت نام وجود دارد؛ پس لازم است که هر چه سریع‌تر نسبت به ثبت نام در جام ایران ۹۹ بازی Zula اقدامات لازم را انجام دهید.

این ۵۱۲ تیم به جز تیم‌های راه یافته به لیگ قهرمانان زولا، با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و هشت تیم برتر، وارد مرحله‌ی ۱/۱۶ خواهند شد. این هشت تیم به روش سوییس سیستم با تیم‌های لیگ قهرمانان زولا به رقابت خواهند پرداخت.

این روند تا جایی به صورت آنلاین ادامه پیدا می‌کند که ۸ تیم برتر مسابقات جام ایران ۹۹ بازی زولا مشخص شوند؛ از این مرحله به بعد، تیم‌های برتر باید در محل برگزاری مسابقات حضور یابند تا به صورت حضوری در مقابل همدیگر صف‌آرایی کنند.

توجه داشته باشید هر تیم مجاز به استفاده از حداکثر ۵ بازیکن در بازی‌ها خواهد بود؛ همچنین می‌توانید دو نفر را به عنوان یار ذخیره برای شرکت در این مسابقات، معرفی کنید. لازم به ذکر است که این بازی‌ها در حالت خرابکاری برگزار می‌شوند.

همچنین در صورتی که تمایل به عضویت در تیم یا گروه های زولا را دارید ، با ورود به سرور رسمی ایران زولا در شبکه اجتماعی دیسکورد می توانید گروه مورد نظر خود را جستجو و نسبت به عضویت در آن اقدام کنید. از اینجا می توانید به سرور رسمی زولا در دیسکورد بپیوندید.

همان طور که پیش از این هم اشاره شد، یک جایزه‌ی بزرگ و کم‌سابقه برای مسابقات جام ایران ۹۹ بازی زولا در نظر گرفته شده است؛ جایزه‌ای که برای این رقابت‌ها از سوی مسئولان برگزاری مسابقات Zula تعیین شده، به ۵۰ میلیون تومان می‌رسد که در هفته‌ی آینده، اطلاعات بیشتری از آن منتشر خواهد شد.

برای ثبت نام در مسابقات جام ایران ۹۹ می‌توانید به لینک درج شده در بایو صفحه رسمی مسابقات بازی زولا مراجعه کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی زولا مسابقات جام ایران ۹۹ بازی زولا میلیون تومان ثبت نام تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۹۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم  و فناوری آنا، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر میگردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۳.۱ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد.

وی افزود: سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده  ۶.۵ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد.

این مسئول اضافه کرد: سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند میشود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت داد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت افزود: نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند؛ چراکه بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • آغاز مسابقات کریکت نابینایان ‌در مزار شریف
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • عالمیان مسابقات گرند اسمش عربستان را با برد آغاز کرد
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • لواندوفسکی: پیچیچی؟ سعی می‌کنم باز هم گلزنی کنم
  • عنوان بهترین دروازه بان آسیا کف آرزوهای من بود
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل